Jun 12, 2012

Mobilier de sticla by Glassexpert in oferta


mobilier sticla
Compania Glassexpert comercializeaza mobilier de sticla de ultima generatie la cele mai avantajoase preturi de pe piata conforme standardelor si normelor europene de functionare in colaborare cu diferiti parteneri internationali.

Oferta magazinului www.glass4u.ro cuprinde o gama larga de produse din sticla incepand cu balustrade de sticla, usi de sticla, mobilier de sticla, cabine de dus sticla, pardoseli si oglinzi concepute dupa cele mai inovative design-uri si stiluri europene.

Unul dintre cele mai bine vandute componente de mobilier de sticla, prezent si in oferta magazinului este display-ul de sticla pentru televizor sau plasma de ultima generatie care se impune a fi montat intr-un spatiu ultramodern cu caracteristici impuse de acest material inovativ.

Acest tip de mobilier este conceput din sticla securizata si rezistenta Cosmos avand grosimea de 19 mm. Acest tip de mobilier este piesa ideala pentru a fi montata intr-un living de diferite dimensiuni care impune o astfel de piesa ultramoderna.
Mobilierul poate sustine un televizor sau o plasma care cantareste pana la 60 de kg iar politele suspendate de sticla pot sustine pana la 30 de kg.
Mobilierul are in partea de jos are dispusa o gaura pentru a ascunde sistemul de cabluri ale echipamentelor Hi-Fi la televizor.

Acest tip de mobilier poate fi produs in doua variante, una pentru pentru televizoarele cu diagonala pana in 42" si cealalata pentru televizoarele cu diagonala de pana la 60". Este conceput cu un sistem integrat special pentru a sustine televizorul fiind totodata compatibil cu majoritatea sistemelor de gauri dispuse pentru tipul de televizor.

Pentru alte tipuri de mobiliere de sticla si alte componente moderne te invitam sa vizitezi magazinul www.glass4u.ro unde gasesti numeroase produse de sticla la cele mai inalte standarde europene.

No comments:

Post a Comment