May 10, 2012

Rochii de mireasa Pronovias la preturi de outlet


rochii de mireasa pronovias
Colectia impresionanta de rochii de mireasa Pronovias 2012 isi mentine aceeasi linie eleganta plina de feminitate si romaticism, insa acest an aduce anumite imbunatatiri rochiilor de mireasa!

Rochiile de mireasa disponibile in magazinul www.rochiimirese.eu sunt extrem de feminine și romantice, oferindu-ti posibilitatea de a achizitiona rochia de mireasa care sa transforme mireasa intr-un simbol al frumusetii, lejeritatii, delicatetii si finetii.
Noua colectie de rochii de mireasa semnate Pronovias pentru anul 2012, uita de formele grele reprezentate de panzele masive, pietrele mari sau finisajul masiv care pana anul acesta se regasea in fiecare colectie. Toate aceste materiale sunt inlocuite cu draparea lejera, sifon fin si matase, alaturi de nelipsitele cristalele stralucitoare Swarovski.

Viitoarele mirese viseaza rochia de mireasa ca fiind elementul care sa le creeze imaginea de printesa in ziua nuntii! Pentru acest lucru s-au creat frumoasele rochii Pronovias, care sunt destinate realizarii acestui vis! Pentru un astfel de look imperial ve-ti avea nevoie in mod special de o rochie cu o fusta bogata confectionata din matase fina sau puteti opta pentru una cu falduri care se termina intr-o frumoasa drapare.
Un astfel de model de rochie de mireasa gasiti in magazinul www.rochiimirese.eu si anume modelul PRONOVIAS TIRRENO special creat de catre designerul Manuel Mota pentru casa de moda Pronovias.

rochie de mireasa pronoviasAnul 2012 este reprezentat de imaginea unei mirese romantice, care poate fi obtinuta cu ajutorul unei simetrii perfecte a rochiei. Designerii Pronovias propun pentru acest sezon rochii de mireasa cu un umar gol si cu o singura bretea, creatii inspirate de catre miresele din vremurile antice. Aceste rochii care nu si-au pierdut distinctia de peste 200 de ani, pot fi concepute cu trene lungi tip si o drapare foarte complexa.

Purtand orice model din rochiile Pronovias, fiecare viitoare mireasa se va transforma intr-o adevarata regina de la curte, acest lucru datorandu-se in mod special modelelor de rochii extrem de feminine, confectionate din atlas, broderie, organza sau pene decorative, care au rolul de a  accentua subtil formele corpului feminin.
Trasatura principala a colectiilor de rochii de mireasa marca Pronovias este legata in primul rand de silueta perfecta pe care rochia o evidentiaza cu ajutorul detaliilor fine si fanteziilor creative ale designerilor!

1 comment:

  1. Nunta este cea mai bună parte din viaţa fiecăruia în special pentru mireasa, ea vrea să poarte rochia de mireasa la cele mai frumoase. Aceste rochii de mireasa au venit în mai multe culori diferite.

    http://www.rochiemireasa.info/

    ReplyDelete