Feb 16, 2012

Ofertele Quickmobile pentru noua generatie de laptopuri!


ultrabook samsung
Quickmobile ne incanta cu oferte dintre cele mai generoase pentru noua gama de laptopuri, denumite ultrabook-uri, modelul de ultrabook Samsung uimind prin design ultramodern si tehnologii de ultima ora!

                         Un an nou, tehnologii la inaltime numai de la Quickmobile!

Pentru cei care nu stiu noutatea de ultra book reprezinta cea mai noua alternativa de “softbook-uri” prezentata la Los Angeles in cadrul Consumer Electronics Show, care s-a desfasurat in perioada 10-13 ianuarie a acestui an! Aceasta conferinta a prezentat noua generatie de laptopuri ce poarta semnatura brandurilor renumite precum: Samsung, Lenovo, Acer, Asus, Dell, LG sau HP.
In cateva cuvinte este vorba de modele foarte subtiri (de exemplu modelul Lenovo UltraBook Ideapad U300S, are 14,9 mm, o greutate de 1320 de gr si un display de 13,3 inci) care intra pe piata cu preturi pe masura performantei acestor ultime aparitii!

Quickmobile este primul magazin din Romania care a schimbat pentru acest inceput de an complet stocul de laptopuri, notebook-uri si netbook-uri in schimbul acestor ultrabook-uri care introduc pe piata IT cateva argumente de rezistenta: sunt fabricate conform ultimelor tehnologii, avand o constructie ultrausoara si ultra moderna de aluminiu, au depasit chiar modelul de MacBook Air de 13, 3 inci, cantarind cu 100 de gr mai putin decat acesta, timp ultra rapid de startup de numai 8 secunde, aceste bijuterii au o autonomie ultraextinsa de pana la 10 ore, sunt ultraputernice si promit sa revolutioneze si sa influenteze pozitiv cifra de afaceri din domeniul IT al acestui an!

laptop samsung
         Merita sa schimbi laptopul cu care esti obisnuit, in favoarea acestui produs ultramodern?

Quickmobile nu aduce pe piata din Romania doar produse noi si preturi avantajoase! Ideea cu care aceste noi gadgeturi au fost concepute este ideea si totodata strategia de marketing a brandului Quickmobile!

 Simplitate, materiale de ultima generatie perfect alese in functie de necesitati si performantele care se doresc a fi atinse si tehnologii de ultima ora care sa dezvolte benefic cunostintele dobandite pana in prezent! Pentru ca un astfel de pas trebuie sa te motiveze si sa iti prezinte clar beneficiile si avantajele tale in postura de cumparator, in magazinul Quickmobile puteti observa unul dintre cele mai spectaculoase modele disponibile!



No comments:

Post a Comment